Shtatë mrekulli në lidhje me Nënën:

Shtatë mrekulli në lidhje me Nënën:
1. Të ulesh afër nënës tënde për gjysëm ore, është e barabartë me gjashtë seanca tek psikologu më i mirë.
2. Shkencërisht; gjatë kohës sa jeni foshnje dhe nëna ju mban në krah, ajo transmeton tek ju valë intimiteti, gjë e cila ju bën që të keni aktivitet më të lartë të trurit, ju bën më stabil, dhe shumë të shoqërueshëm me ata që të rrethojnë.
3. Nëna është qënia e vetme e cila posedon sensorë parandienjeje për fatkeqësitë që janë përcaktuar të të ndodhin, kështu që, mos u çudit kur ajo të ndalon të shkosh apo të dalësh qoftë edhe për shëtitje!
4. Shkencërisht; kur nëna vendos dorën e saj në pjesën e trupit tënd ku ti e ndien dhimbjen, ajo pjesë e trupit nisë menjëherë të përshtatet për shërim.
5. Nëna, është e vetmja e cila mund t’a sakrifikojë veten e saj në këmbim të jetës tënde, edhe në rast se këtë nuk e kërkon nevoja.
6. Nëna, është ajo e cila me lutjet e saj mund ta ndërrojë komplet rrjedhën e fatit tënd.
7. Nëna është qënia e vetme prej së cilës nuk ke mundësi t’i fshehësh emocionet tua, qoftë edhe duke e gënjyer apo mashtruar.
Luljeta Jashari