• URIME E GEZUAR DITA E PAVARESISE KOSOVE

  Gjithandej, kudo ku janë Shqiptarët, ndjenjë e krenarisë së kaluarës e për të ardhmen. …

 • Koment i redaksisë foltash:

   Konfliktet fetare sjellin kaos, besimet e vërteta janë begatiE shihni se si vendet me kriza fetare …

 • Pyetja per Sokratin

  Dikush erdhi te Sokrati dhe i tha me shumë entuziazëm:A e dini se çfarë kam dëgjuar kohët e fundit p…

 • KQYRNI QITO AJETE TË KURANIT:

  KQYRNI QITO AJETE TË KURANIT: Zoti i do bamirësit Zoti i do ata që pendohen Zoti i do ata që janë të…

 • Komentimi i Kuranit nuk është shpallje

    Literatura e tefsirit (Komentimi i Kuranit) është e dobishme për të kuptuar kuptimet e Kuranit, po…

 • Liria e fjalës

  Nuk ka asnjë të mirë në një komb që persekuton intelektualët e tij dhe kufizon lirinë e fjalës. Asgj…

 • hafiz Ali Korqa

  Kosovë e bukur, oj shpresa jonë Bujare, trime, ke qenë si i thonë Sot të zu halli, në zgjedhë ngele,…

 • 28 NENTORI

  Mërgatë e dashur! Urime dhe gëzuar 28 Nëntorin e lavdishëm, ditën tonë kombëtare Me rastin e kësaj d…