28 NENTORI

Mërgatë e dashur!
Urime dhe gëzuar 28 Nëntorin e lavdishëm, ditën tonë kombëtare🇦🇱
Me rastin e kësaj dite, ju apelojmë që të hapni shkolla shqipe në mërgatë. Investoni në arsimimin e fëmijëve tanë kudo që jeni, kështu e ruajmë gjenezën tonë të shëndoshë dhe të ardhmen e ndritur.🇦🇱
Gëzuar nga stafi i foltash!