Çështja është se e meta e madhe është të qëndrosh pas të metës…

Çështja është se e meta e madhe është të qëndrosh pas të metës…

Nuk është turp që nuk kupton diçka, turp është që pretendon se kupton…
Nuk është turp që je i dështuar, faji është që të pëlqen të mashtrosh njerëzit dhe shpirtin se je i suksesshëm…
Nuk eshte turp te llogaritesh gabim, faji eshte qe me krenari vazhdoni ne te gabuar…
Nuk është turp që ke kontratë, faji është që të tjerët paguajnë çmimin e kontratës për plaçkat e tua…
Nuk eshte turp qe je keshtu si je, turp eshte se te pelqen nje foto fallco..

Çështja është se e meta e madhe është të qëndrosh pas të metës…