Dikush e ndërron botën për 12 sekonda kurse dikush ligjëron 50 vite e nuk ndryshon asgjë.!

Dikush e ndërron botën për 12 sekonda kurse dikush ligjëron 50 vite e nuk ndryshon asgjë.!

Ish Myftiu i Tunisit në një ligjëratë të tij në rrjetet sociale ka deklaruar që për fat të keq ligjëratat tona të mbajtura çdo të premte që i bie afër 40 orë ligjërim nuk kanë prodhuar asnjë efekt, vetëm kemi folur kurse nuk ka asnjë ndryshim e zhvillim në shoqëri.
Kjo për faktin se botën sot po mundohemi ta bëjmë më të mirë me mentalitetin e baballarëve e stërgjyshërve.
Progresi e zhvillimi janë të mundur vetëm me mendësinë dhe mjetet e kohës…!
Nëse ligjërojmë pandërprerë dhe s’ka efekt, atëherë ne jemi ligjërues të dështuar, ka thënë ai.!