Nokia nuk bëri gabime në prodhim, por ajo çfar ndodhi ishte fakti se:

Në një konferencë për media, me rastin e shitjes së aseteve të kompanisë “Nokia Mobile” për Microsoft, Steve Ballmer, drejtor ekzekutiv i kompanisë, në përfundim të fjalës së tij tha:
“Ne s’patëm bërë asnjë gabim me rastin e punës tonë, por ja që në një formë ne dështuam…”, fjalë kjo që bëri të shpërthej në lotë gjithë ekipën menaxheriale.
E vërtetë ishte! ata nuk arritën të diktonin se bota tashmë kishte ndërruar me shpejtësi marramendëse dhe kështu ata humbën jo vetëm trendin dhe rastin e liderizmit në fushën e telefonisë mobile, por edhe luftën për mbijetesë!

Do të jesh në skenë për aq kohë sa vazhdon të përfeksionosh dijen e kohës …