Satiristi indian Bhisham Sahni

 
Në ditët e fëmijërisë i vidhja cigare babait, dhe ai e vinte re mungesën në pako, tregonte gishtin nga vëllai im i madh dhe e rrihte, pa dyshuar fare në mua…

Megjithëse vëllai im i madh i bënte çdo betim të shenjtë, babai nuk i besonte, dhe një herë babai im ngriti një pritë dhe zuri një pozicion gjumi, duke pritur që vëllai im të vinte për të vjedhur cigare, në mënyrë që ai të mund të kapet në flagrancë.

Por ai më zuri mua dhe, tha:

Unë jam i sigurt se ishte vëllai yt i madh që të dërgoi për të vjedhur cigare për të, kështu që ai shkoi dhe e rrahu vëllanë tim përsëri.