Kuriozitet nga bota

Stadiumi më i lartë i futbollit në botë, i vendosur në Ladakh, pllajën më të lartë në Indi, ndonjëherë i quajtur Tibet i Vogël. Lartësia është rreth 3300 metra. Klima e rajonit kombinon kushtet e shkretëtirës dhe arktikës, dhe Ladakh shpesh quhet “shkretëtira e ftohtë”.

Temperatura atje varion nga -40°C në dimër deri në 35°C në verë.