Ta lëmë botën një vend më të mirë se sa kur hymë në të

Ta lëmë botën një vend më të mirë se sa kur hymë në të

Përtej punës dhe dashurisë, janë dy përbërës të tjerë që i japin kuptim jetës.

Së pari, të përmbushim çfarëdo talenti me të cilin kemi lindur. Sado të bekuar të jemi nga fati me aftësi dhe forca të ndryshme, duhet të përpiqemi t’i zhvillojmë ato në maksimum, në vend që t’i lejojmë ato të prishen. Të gjithë njohim individë që nuk e përmbushën premtimin që kanë dhënë në fëmijëri. Shumë prej tyre u përhumbën nga imazhi i asaj që mund të ishin bërë. Në vend që të fajësojmë fatin, mendoj se duhet ta pranojmë veten ashtu siç jemi dhe të përpiqemi të përmbushim çdo ëndërr që është brenda mundësive tona.

Së dyti, ne duhet të përpiqemi ta lëmë botën një vend më të mirë sesa kur hymë në të.

Si individë, ne mund të bëjmë një ndryshim, nëse është të hetojmë sekretet e Natyrës, të pastrojmë mjedisin dhe të punojmë për paqen dhe drejtësinë sociale, ose të ushqejmë shpirtin kureshtar e të gjallë të të rinjve duke qenë mentor dhe udhërrëfyes. .”