Nëse bie nga një aeroplan dhe nga një lartësi shumë e madhe, dhe nuk ke parashutë.

Nëse bie nga një aeroplan dhe nga një lartësi shumë e madhe, dhe nuk ke parashutë.

Cfare do te besh?
Çfarë do të mendoni?

Ju e dini se fundi po vjen kur të bie në tokë.

Pikërisht këtu jemi tani!

Ne dalim nga barku dhe që nga ai moment po shkojmë drejt fundit me një përshpejtim, ky është një realitet i pashmangshëm.

Disa prej nesh zgjedhin të besojnë se krahët e tyre
do të mbijnë në momentin para se të bien në tokë, sepse dikush tjetër në të njëjtën situatë ua ka thënë kështu më parë.

Dhe mes nesh janë ata që shikojnë realitetin e tyre dhe vendosin të buzëqeshin dhe të vlerësojnë çdo moment përpara rrëzimit.

Zgjedhja është zgjedhja juaj.