Mos ndiqni verbërisht bindjet e të tjerëve

Mos ndiqni verbërisht bindjet e të tjerëve

Një nga rregullat më të rëndësishme të jetës është të mësojmë të mendojmë për veten tonë, të ruajmë besimin në kriteret tona. Besoni sensin tuaj të përgjithshëm. Respektoni bindjet dhe vlerat tua. Përndryshe, një person bëhet shumë i manipulueshëm.

Askujt nuk i duhet thënë se çfarë është e drejtë apo e gabuar. Ne të gjithë kemi aftësinë ta vendosim këtë vetë. Ndjekja verbërisht e të tjerëve çon vetëm në tradhtinë e vetvetes në një moment.