MEKKE: Adhuruesit me rroba të bardha nga e gjithë bota kanë mbushur rrugët e qytetit më të shenjtë të Islamit

MEKKE: Adhuruesit me rroba të bardha nga e gjithë bota kanë mbushur rrugët e qytetit më të shenjtë të Islamit përpara pelegrinazhit më të madh të Haxhit që nga fillimi i pandemisë së koronavirusit.

Pankartat që mirëpritnin besimtarët, përfshirë vizitorët e parë ndërkombëtarë që nga viti 2019, zbukuruan sheshet dhe rrugicat, ndërsa forcat e armatosura të sigurisë patrullonin qytetin antik, vendlindjen e profetit Muhamed a.s.