Kujdes në komunikacion! Shkruan: Hafize Elshani

Kujdes në komunikacion!

Ngadalëso…

Nëse je aq i papërgjegjshëm për jetën tënde, dhe tregohesh aq i mangët sa të bësh gara me shpejtësi, të shesësh mend rrugës e të luash lojëra manovrimi në rrugë…mendo se veprimet e tua të pamenda, përpos jetës tënde mund të marrin edhe jetën e personave të tjerë.

Familjet tona na presin të kthehemi të gjallë në shtëpi.
Mos u bëni shkaktarë/e që dikush të mos frymojë më.

Më mirë të shkosh vonë diku, se sa të mos arrish kurrë i gjallë.

Mos harro, FAMILJA TË PRET!♥️

Shkruan: Hafize Elshani