Ky njeri, besohet se ka dhuruar gjatë gjithë jetës në heshtje rreth 75 milionë dollar për spitalet.

Ky njeri, besohet se ka dhuruar gjatë gjithë jetës në heshtje rreth 75 milionë dollar për spitalet. Nuk ka shtëpi luksoze, as truproja por ka një jetë të thjeshtë.

Ai mund të jetonte kudo në luks, por jo.
Ai u rrit në vështirësi, jetim pa të atin, vajza që i vdiq në lindje, gruaja në aksident, shoku i ngushtë nga mbidoza dhe po ashtu motra i vdiq nga leukemia.

Shumica e yjeve kur bëjnë një gjest bamirës e deklarojnë atë në të gjithë mediat. Keanu Reeves nuk ka deklaruar kurrë se bën bamirësi, thjesht si një çështje e parimeve morale dhe të mos duket më i mirë në sytë e fansave. Ky njeri mund të blejë gjithçka dhe në vend të kësaj ai ngrihet çdo ditë dhe zgjedh diçka që nuk mund të blihet: Përulësia.♥️