Bota Myslimane po përballet me shumë sfida..!

Bota Myslimane po përballet me shumë sfida, për t’u modernizuar, për t’u zhvilluar, për të edukuar rininë e saj, për të qenë konkurruese.
Bota Myslimane duhet të organizojë një ekip josektar të muslimanëve me përvojë, të talentuar dhe novatorë për të negociuar një formulë të bashkëjetesës dhe pajtimit paqësor.
Ky grup duhet të zhvillojë një strategji dhe një plan, duke ditur se “ne duhet të mësojmë të jetojmë së bashku si vëllezër ose të vdesim së bashku si budallenj”.

Bota Myslimane duhet të përballet me sfidat bashkëkohore me zell dhe unitet të madh. Ne duhet të jemi më aktivë përballë sfidave për t’u shfaqur si një forcë e gjallë në këtë botë që ndryshon me shpejtësi. Vetëm kështu do të kemi të ardhme.

Muhammad Junaid Aslam