Ju nuk mund të pranoni atë që e perceptoni si të mirë dhe të refuzoni atë që e perceptoni si të keqe.

Ju nuk mund të pranoni atë që e perceptoni si të mirë dhe të refuzoni atë që e perceptoni si të keqe.
Falënderojmë Zotin për të mirën e dukshme dhe i lutemi Atij që të na ndihmojë të kapërcejmë të keqen e dukshme…
Hidhërimi dhe butësia plotëson jetën…
Dhe pastaj fillon një histori tjetër …

Përballë fatkeqësive që u ndodhin njerëzve, nuk na mbetet gjë tjetër veçse të lutemi për mëshirë dhe durim… dhe të kërkojmë ndihmë sa më shumë që të jetë e mundur…
Në një çast, gjithçka mund të ndryshojë… Le ta kujtojmë edhe këtë…
Kalofshi nje dite te bukur…

Dr. Olfa Jusuf, Tunis