Dikush thoshte se isha kontrovers dhe përpiqesha të provokoja njerëzit me postimet e mia.

Dikush thoshte se isha kontrovers dhe përpiqesha të provokoja njerëzit me postimet e mia. Kjo ishte përgjigja ime:

Unë po i shtyj njerëzit të mendojnë më thellë, të marrin në konsideratë këndvështrime të ndryshme, të reflektojnë, të mos imitojnë verbërisht, të vënë në dyshim bindjet e tyre dhe të shohin nëse ata qëndrojnë përballë shqyrtimit, të kuptojnë pikëpamjet e tjera, të mos supozojnë se ajo që ka është e gjithë e vërteta. etj …. E kuptoj që provokon dhe shkakton siklet për shumë tradicionalistë…

Në fakt, gjithçka që po u them njerëzve është të ndjekin atë që thotë Kurani.

Nabeel AlKhalidy, imam