Jemi krijuar për të qenë të lirë dhe për të respektuar lirinë e të tjerëve.!

Diversiteti, apo larmia në një shoqëri e bën të pasur atë rreth kurse kujdesi e respekti i diversitetit e begaton dhe jep të ardhme përparimtare një shoqërie që ndërtohet mbi themelet e lirisë dhe ardhmërisë.

Shoqëria me shumicë të një feje e ka obligim dhe detyrë të ruaj, kujdeset dhe garantoj pakicën tjetër fetare.

Kjo e bën shumicën shembull e model të besimit dhe fesë.

Jemi krijuar për të qenë të lirë dhe për të respektuar lirinë e të tjerëve.!