I thanë ke magji por i doli se ka mungesë të vitaminës D

I thanë ke magji por i doli se ka mungesë të vitaminës D

Një nga gjërat që duhet të keni kujdes gjatë pandemisë aktuale të Coronavirus është mungesa e vitaminës D.
Kjo mund të çojë në shumë probleme, ndër to është një imunitet më i dobët dhe aftësia e zvogëluar e trupit për të shëruar veten, dhimbje të shpinës dhe kyçeve, lodhje dhe depresion.
Dëgjuam një histori nga një mësues fetar për një person i cili vazhdimisht ankohej për simptoma të tilla për një kohë të gjatë dhe ia atribuoi atë xhinëve dhe njerëzve që bënin magji ndaj tij.
Në fund rezultoi se ishte një mungesë e vitaminës D.