Duke pritur të kalojnë vështirësitë, kaloj jeta

Duke pritur të kalojnë vështirësitë, kaloj jeta

Kur shikoj faqet e miqve të mi në Facebook, më pëlqen të shoh se çfarë pasione të ndryshme kemi.

Ndonjëherë ne tërhiqemi nga politika, por me shumicën prej nesh i kthehemi postimeve për atë që duam vërtet.
Disa e duan sportin – futbollin, notin, etj. – të tjerët duan zogjtë, kopshtarinë, makinat, muzikën klasike, muzikën popullore, modën, librat, artin, historinë, shkencën, ushqimin, shëtitjet në natyrë, udhëtimet, etj, etj.
Është e rëndësishme që ndërsa jemi të rrethuar nga shqetësimi i pafund në këtë botë, i cili nuk do të kalojë kurrë, ne vazhdojmë të bëjmë atë që duam më shumë sepse kjo është ajo që na bën të lumtur dhe na mban mend.

Dashuri për të gjithë ju. 🧡

Shkruan: Bekim Jashari ( Kryeimam në Podujevë )