Disa cepa të kujtesës rrezatojnë brenda jush

Disa cepa të kujtesës rrezatojnë brenda jush
Disa vende notojnë brenda teje.. ti kalon pranë tyre..
Ju nuhatni të kaluarën tuaj.
Era e fëmijërisë sate…djemëria jote…
Është si të kthesh kohën pas.
Me ritualet e tij, orët e tij, kujtimet e tij.
Me njerëz që dikur ndanin gjithçka me ju
Gëzim…lumturi…edhe pak dhimbje
Edhe të mendosh se çdo gjë të pëshpërit….
Ata ishin këtu një herë …
Dhe ata do të kthehen një ditë ..