Sport

Organizimi i lojerave olimpike

Fillimi i riorganizimit të Lojërave Olimpike moderne u frymëzua nga Lojërat Olimpike Antike, të cilat mbaheshin në Olimp, të Greqisë, nga shekulli VIII p.e.s. deri në shekullin e IV të erës sonë. Baroni Pierre de Coubertin si themelues i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC) në vitin 1894, njëkohësisht bëri edhe rifillimin e organizimit të lojërave të …

Read More »

Vetëm 3 ditë para skadimit të kontratës, Messi dhe Barcelona arrijnë marrëveshjen për vazhdim

Më në fund vjen lajmi që e pritën gjatë tifozët e Barcelonës. Leo Messi ka vazhduar kontratën me klubin katalan deri në qershor të vitit 2023. Fabrizio Romano raporton se Barcelona do ta zyrtarizojë marrëveshjen gjatë javës së ardhshme. Të dy palët po punojnë për të rregulluar detajet përfundimtare të …

Read More »