Njeriu që dhuroi 75 milionë dollarë për bamirësi

Njeriu që dhuroi 75 milionë dollarë për bamirësi

Ky është ylli i filmit Matrix, Keanu Reeves.
Ai u braktis nga babai në moshën 3-vjeçare dhe u rrit me 3 njerkë të ndryshëm. Ëndrra e tij për t’u bërë një lojtar hokej u thye nga një aksident i rëndë. Vajza e tij vdiq në lindje. Gruaja e tij vdiq në një aksident automobilistik. Miku i tij më i mirë, River Phoenix, vdiq nga një sëmundje e rëndë. Motra e tij luftoi me leukeminë.

Pa truproje, pa shtëpi luksoze. Keanu jeton në një apartament të zakonshëm dhe i pëlqen të endet nëpër qytet dhe shpesh shihet duke hipur në një metro në NYC.

Kur po xhironte filmin “The Lake House”, ai dëgjoi bisedën e dy asistentëve të kostumeve, njëri duke qarë pasi do të humbiste shtëpinë nëse nuk do të paguante 20,000 dollarë – Në të njëjtën ditë, Keanu depozitoi shumën e nevojshme në llogarinë e tij bankare. . Në karrierën e tij, ai ka dhuruar shuma të mëdha në spitale, duke përfshirë 75 milionë dollarë nga të ardhurat e tij nga “The Matrix” për bamirësi.

Në vitin 1997, disa paparacë e gjetën atë duke ecur një mëngjes në shoqërinë e një të pastrehi në Los Anxhelos, duke e dëgjuar dhe duke ndarë jetën e tij për disa orë.

Në jetë, ndonjëherë ata që janë më të thyer nga brenda janë ata që janë më të gatshëm për të ndihmuar të tjerët.

Ky njeri mund të blinte gjithçka, dhe përkundrazi çdo ditë ngrihet dhe zgjedh një gjë që nuk mund të blihet:

Të jesh njeri i kujdesshëm.😍