Mundohuni të mos shani, mos xhelozoni, mos përgojoni e mos i dëshpëroni njerëzit, do të ndieni rezultate të mahnitshme në zemrat tuaja.

Mundohuni të mos shani, mos xhelozoni, mos përgojoni e mos i dëshpëroni njerëzit, do të ndieni rezultate të mahnitshme në zemrat tuaja.

Do të shihni që në fakt mund të shëroheni nga sëmundjet tuaja, nje eksperience e veshtire qe do te kerkoje te perpiqesh dhe te ngulmosh me shpirt, ndoshta per vite e vite..