Mos u dorëzo kurrë ..

Mos u dorëzo kurrë ..

“John Bannister”
Një shkencëtar gjerman duke punuar në Universitetin e Oksfordit në Angli kur arriti 65 vjeç, ai u dërgua në pension sipas ligjeve të universitetit.

E si rezultat i zellit të tij dhe mos heqjes dorë nga shkenca e angazhimi, ai fitoi çmimin Nobel për Kimi 2019 në moshën 97 vjeç. Kështu, nuk ka dëshpërim me jetën ka theksuar ai…

#Foltash