Kini guximin të ndryshoni vendet dhe shkoni në një vend ku ju jepet vlera që meritoni.

Një shishe me ujë mund të kushtojë 25 cent
E njëjta shishe në supermarket vlen 50 cent
E njëjta shishe në një kafe kushton 2,00 £
Një restorant apo hotel mund t’jua japë për 3 £
Në një aeroport ose në aeroplan, ju mund të paguani 5 £

Shishja dhe marka mund të jenë të njëjta, e vetmja gjë që ndryshon është vendi. Çdo vend ju jep një vlerë të ndryshme për të njëjtin produkt.

Kur ndihesh sikur nuk vlen asgjë dhe të gjithë rreth teje të zhvlerësojnë, të nënçmojnë, të ndryshojnë vendet, mos rri aty.


Pra, rrethohu me njerëz që vlerësojnë vërtet vlerën tënde.
Mos u kënaq me më pak.