Lutja nuk ndodh vetëm kur gjunjëzohemi..

Lutja nuk ndodh vetëm kur gjunjëzohemi ose gërshetojmë duart tona dhe përqendrohemi e presim përgjigje nga Perëndia.

Mendimi pozitiv dhe dëshira e mirë për të tjerët është lutje.

Kur përqafon një mik. Kjo është një lutje.

Kur gatuan diçka për të ushqyer familjen dhe miqtë. Kjo është një lutje.

Kur i përcjellim të afërmit dhe të dashurit dhe u themi, ‘kujdes ku të ngasësh makinën’ ose ‘ki kujdes’. Kjo është një lutje.

Kur ndihmon dikë në nevojë duke i dhënë kohë dhe energji. Je duke u lutur.

Kur fal dikë me zemër. Kjo është lutje.

Lutja është vibrim. Një ndjenjë. Një mendim.

Lutja është zëri i dashurisë, i miqësisë, i marrëdhënieve të sinqerta.

Lutja është shprehia e qenies tënde të heshtur.

Vazhdo të lutesh..!

Shkruan: H. E.