Jeni të lodhur nga vështirësitë e jetës, po kërkoni dritën në fund të tunelit por nuk e gjeni?

Jeni të lodhur nga vështirësitë e jetës, po kërkoni dritën në fund të tunelit por nuk e gjeni?
Atë e gjeni në mëshirën e Zotit, ka dritë.
Zoti premtoi lehtësim krahas vështirësive, qetësi përballë lodhjes e shpërblim dhe jo ndëshkim për të mirët.