Dikush pyeti, si ta dua fqinjin tim?

Dikush pyeti, si ta dua fqinjin tim?

I thashë kur shoh një fqinj e përshëndes me buzëqeshje. Buzëqeshja është një dhuratë për fqinjin tim që mund të ndryshojë ditën e tij dhe timen.
Është një dhuratë dashurie. Për më tepër, Profeti Muhamed (a.s) na tha se buzëqeshja kur takojmë një vëlla është një akt bamirësie. Do të thotë se Zoti do të na shpërblejë për të. Vazhdo të buzëqeshësh.

Si të ndani disa nga ushqimet tuaja të preferuara me fqinjët tuaj.
Mendoni për atë që i shqetëson, si p.sh. muzika me zë të lartë dhe mbajeni volumin e ulët.
Po të jesh i sjellshëm dhe i qëlluar në mendime. Të gjitha këto janë mënyra për t’u treguar fqinjëve se kujdeseni për ta.