Celina është duke marrë trajtim në shtëpinë e tij në Norvegji

Bersant Celina ka një infeksion dhe duhet të pushoj 3 muaj
Mesfushori ynë ishte prekur nga Covid-19, i cili i shkaktoi infeksionin Perkardit. Celina është duke marrë trajtim në shtëpinë e tij në Norvegji, dhe pas një muaji do të rikthehet në klub. Shpresojmë që ky infeksion të mos kaloj në sëmundje kronike, sepse mund t’ia rrezikonte karrierën.