A doni të jeni një përfaqësues i mirë i Islamit?

A doni të jeni një përfaqësues i mirë i Islamit?

Le të deklarojmë angazhimin

Si besimtarë, është detyra jonë të shpallim përpjekje dhe angazhim kundër atyre armiqve që mund të na largojnë nga rruga e drejtë. Më poshtë të shohim se kush janë armiqtë kundër të cilëve duhet të shpallim luftë:

– egoizmi

– Arrogancë

– Lakmia

– Epshi

– Jotoleranca

– Zemërimi

– Gënjeshtra

– Mashtrimi

– Thashethemet

– Shpifjet

– Përgojimet

Sapo t’i përvetësojmë dhe kontrollojmë këto zakone të këqija egoiste, atëherë do të jemi qeniet më të mira njerëzore të gatshme të jemi përfaqësues të besimit.