Sigurohuni që jeta ju jep më shumë sesa përqendroheni.

Sigurohuni që jeta ju jep më shumë sesa përqendroheni.

Sepse ajo ku përqendroheni formon ndjenjat tuaja, dhe prej tyre formon frekuencat dhe energjinë tuaj, e cila tërheq të ngjashme tek ju.

Të qenit i preokupuar me diçka që nuk ju sjell dobi dhe nuk ju shërben do të pengojë arritjen e qëllimeve tuaja
Mos u fokuso tek filani dhe mos u përqendroni në diçka që nuk ju shërben. Thjesht kushtojini vëmendje asaj që dëshironi

Shkruani një listë të interesave në një copë letër.

Interesat që ndjen se prania e tyre të bën të ndjesh dashuri, gëzim dhe mirënjohje..

Edhe nëse është një gjë e thjeshtë që ju bën të ndiheni të dashur dhe mirënjohës dhe të tjerët e konsiderojnë të parëndësishme, jini mirënjohës për të “edhe nëse është një filxhan kafe apo çaj”.

Nëse gjëja e thjeshtë që shihni “ju sjell ndjenja të mira” është e mirë për energjinë tuaj, e mirë për tërheqjen tuaj

Çdo gjë që ju rrit energjinë dhe ndjenjat ju ndihmon të tërhiqni gjithçka që dëshironi, sepse rrit nivelin e ndjenjave tuaja

Zoti ju bekoftë me shëndet dhe mirëqenie