Shijet e kohës së telefonit që i tejkalojnë marrëdhëniet:

Shijet e kohës së telefonit që i tejkalojnë marrëdhëniet:

Urgjenca: Nëse nuk keni ndonjë urgjencë, mos insistoni të telefononi, mjafton një telefonatë një herë dhe ai do t’ju përgjigjet në kohën e lirë.

Zilja: mjaftojnë tre herë që telefoni të bjerë gjatë një telefonate, nuk ka nevojë të insistoni të zini telefonin derisa të ndalojë.

Ushqimi: Nuk është shije të përtypësh ushqim gjatë një telefonate, përkundrazi është mungesë respekti ndaj personit në këmbim.

• Foto Nga: NoorWood Themes