E vetmja gjë që mund të garantojë lumturinë tuaj është të menduarit tuaj.

E vetmja gjë që mund të garantojë lumturinë tuaj është të menduarit tuaj.

Është aftësia juaj për të absorbuar goditjet
dhe përshtatja me mungesën, është forca juaj të hiqni dorë nga gjithçka që ju lëndon ose ju pakëson.

Është zgjedhja juaj të filloni nga e para pas përfundimit të çdo gjëje, ose humbjen e një personi.
Ju ndjeni se gjithçka është mirë, edhe pse të gjitha të dhënat tregojnë të kundërtën.
Është bindja juaj e plotë se meritoni shëndet më të mirë,trajtim më të mirë,marrëdhënie më të mira, jete me e mire,
Dhe angazhimi juaj i vazhdueshëm për të mos pranuar kurrë më pak se sa meritoni.