Në vitin 2010, një vrapuese elitare keniane, Jacqueline Nyetipei Kiplimo..

Në vitin 2010, një vrapuese elitare keniane, Jacqueline Nyetipei Kiplimo, i dha ujë një vrapuesi kinez me aftësi të kufizuara të dehidratuar në maratonën Zheng-Kai. Kjo e ngadalësoi kohën e saj dhe ajo doli në vendin e 2-të në garë, duke i kushtuar jo vetëm fitoren, por edhe çmimin prej 10,000 dollarësh.
Ajo vrapoi me të nga 10 km në 38 km ndërsa e ndihmonte të pinte ujë nëpër të gjitha stacionet e ujit, gjë që e ngadalësoi atë.
Çfarë gjesti!

Njerëzimi në radhë të parë!