Mirësia e bamirësia nuk fotografohen

Mirësia e bamirësia nuk fotografohen

Quhet ” Muri i Mirësisë” dhe është në Suedi. Njerëzit varin xhupat e vjetër kur blejnë të rinj dhe mbi këtë mur shkruhet- Merr një xhup nëse të nevojitet.

Shënim- Nuk ka fotografë. Nuk fotografohet ai që var xhupin tek ” Muri i mirësisë” me atë që e merr xhupin nga ky mur, për arsyen e thjeshtë se mirësia nuk fotografohet.