Këshilla nga Psikologjia:

Këshilla nga Psikologjia:

1-Mungesa ju zbulon shkallën e lidhjes suaj me personin apo rehatinë e madhe në mungesë të tij. Mungesa shpjegon ndjenjën me gjithë sinqeritet!

2- Arsyeja e paaftësisë suaj për të hequr dikë nga mendja është se i njëjti person që pushton mendimet tuaja mendon për ju.

3-Personaliteti shumë inteligjent nga natyra ka më shumë biseda me të tjerët në imagjinatën e tij sesa bisedat që bën me ta në realitet.

4- Shija e ushqimit lidhet me psikikën e një personi, kështu që ushqimi është shpesh më i shijshëm kur hahet me njerëz që i doni vërtet.

5-Ka periudha kalimtare në jetë që nuk arrihen
Kalojeni atë pa vdekur diçka brenda jush.Një fenomen biologjik

5- Cilado qoftë mesatarja juaj, specializimi dhe natyra e studimeve tuaja, jini krenarë për çdo fazë që keni arritur me përpjekjet tuaja. Mos nënvlerësoni arritjet tuaja dhe mos e krahasoni veten me të tjerët. Askush nuk i di detajet e jetës suaj. , shqetesimet ose konfrontimet tuaja.
Të gjithë kënaqen duke parë nga larg pengesat tuaja. Bëni lavdinë tuaj dhe mos kini frikë nga vështirësitë tuaja. Injoroni ata që ju zhgënjejnë. Përqendrohuni në qëllimet tuaja. Do të arrini dhe do të keni sukses edhe nëse rruga juaj është gjatë!

6-Askush nuk e kupton se çfarë do të thotë të përballesh me tronditje në heshtje të plotë, të buzëqeshësh përballë situatave që të tundojnë të qash, askush nuk e kupton se çfarë do të thotë të ziesh brenda teje ndërkohë që je në majë të këmbënguljes.

7- Shoqërimi i njerëzve të qeshur rrit aftësinë tuaj për të përballuar vështirësitë e jetës.. Shoqërimi i njerëzve që janë inatosur do t’ju mbushë me shqetësime, edhe nëse jeta juaj është e bukur.

8- Ndjenja e fajit, pendimi dhe vetëfajësimi për gabimet janë ndër karakteristikat e një personaliteti të ndjeshëm si dhe dëshmi e një ndërgjegjeje të gjallë, por bollëku i saj shkakton depresion.

9-Të menduarit e tepruar për zhgënjimet e kaluara e bën jetën shumë dëshpëruese, mos e vrisni momentin duke psherëtirë, jetoni jetën tuaj të lumtur, ditët nuk kthehen.!

10-Ka një ndryshim midis:

Të plakesh, të rritesh në mendje
E para është e detyrueshme dhe e dyta është fakultative

11-Këdo që e gjeni që hesht dhe nuk diskuton me ju edhe pse e dini që është bashkëbisedues i mirë, dijeni se ka arritur bindjen se diskutimi me ju për atë temë nuk ndryshon asgjë..!

12-Njeriu duhet të pranojë faktin se disa njerëz nuk i përshtaten jetës së tij, sado që ai t’i dojë vërtet.

13 Qortimi me injorim është më i ashpër se këshillimi me fjalë. Çdo nënë

14-Personi që zemërohet me ju dhe më pas kthehet për të folur me ty pa kokëfortësi dhe nervozizëm, është një personalitet i pastër i sinqertë dhe ai është njeriu më i madh që nuk duhet të jetë.
Ti e humb atë, dhe ajo është personazhi më besnik