Kam urrejtur të gjithë, nuk e dija përse

 

Më mësuan të urrej gjithë ata që nuk janë si unë dhe nuk mendojnë me mua. Kam urrejtur këdo që shihja që është ndryshe.

Urreja Shiat

Urreja sunnitët

Urreja Krishterët

Urreja Hebraikët

Urreja ateistët

Urreja secilin…

Në çdo ndejë unë mësoja vetëm urrejtjen. Gjithë këta që unë i urreja nuk kisha asnjë problem me ta, por nuk dija pse urreja, pse më mësuan të urrej. Ata që i urreja asgjë nuk më bënin, ishin njerëz të mirë dhe të qetë me mua. Pra, të largohemi nga ata që na mësojnë urrejtjen. Kush po mëson dhe nxitë urrejtjen? Dikush është përgjegjës Të largohemi nga gjuha fyese dhe urrejtëse