Duke njoftuar nisjen e udhëtimit më të gjatë me tren në planet…

Duke njoftuar nisjen e udhëtimit më të gjatë me tren në planet…
Udhëtimi fillon nga Portugalia në Evropën Perëndimore dhe përfundon në Singapor në Azinë Jugore, në të cilën udhëtari do të udhëtojë afërsisht 19,000 kilometra në 13 vende evropiane dhe aziatike dhe do të zgjasë më shumë se 21 ditë, i gjithë udhëtimi do të kushtojë 1,200 dollarë.