Foltash, i vetmi në ruajtjen dhe kujdesin ndaj diversitetit dhe dashurisë midis njerëzve.

Foltash, i vetmi në ruajtjen dhe kujdesin ndaj diversitetit dhe dashurisë midis njerëzve.

Foltash, vazhdon të ruaj dhe kultivojë vlerat, paqen dhe dashurinë ndaj vendit e Kombit

I Madhi Zot e bekoftë të ardhmen e vendit tonë.
Të kontribuojmë të gjithë për të afirmuar nderin dhe respektin për të kaluarën e çmuar të popullit tonë.

Ndiqeni portalin FOLTASH

#foltash