Flipping of wooden cube block for change 2021 to 2022 year , Preparation for merry Christmas and happy new year concept.

Dita e fundit e 2021.

Sot është dita e fundit e 2021.

Po, vërtet, por a jemi gati për 2022? Gati në çfarë mënyre? Si mund të jem gati?
Epo, nëse gjithçka që dua të bëj është thjesht të jetoj, gjithçka që duhet të bëj është të shmang zonat e mbushura me njerëz dhe të sigurohem që të mbaj maskën time nëse largohem nga shtëpia. Por, ky nuk është qëllimi im.

Qëllimi im është të largohem nga ky planet një ditë duke e ditur se kam kontribuar me diçka për ta bërë atë një vend më të mirë se dita kur linda.

Kjo do të kërkojë që unë të shqyrtoj arritjet e mia për vitin e kaluar, të masë se ku isha në fillim të vitit, çfarë synoja të realizoja dhe ku jam sot drejt objektivave të mia.

Si beeimtarë, po përpiqem të jem më i miri që mund të jem brenda komunitetit të ndryshëm ku jetoj. Kjo kërkon që unë të fokusohem në humanizmin e Islamit, i cili është shumë i ndryshëm nga Islami në izolim.
Ky realizim shpjegon pse jam i angazhuar me mjedisin tim dhe i angazhoj fqinjët me mua në një diskutim dialektik se kush jemi dhe si mund të jemi më produktivët së bashku, pavarësisht nga feja, raca apo origjina jonë kombëtare.

Këto parime i mësova nga Muhamedi a.s. kur ai jetonte në Medine. Ai tha: Shoku më i mirë i Zotit është ai që është më i miri me shokët e tij, dhe fqinji më i mirë i Zotit është ai që është më i miri prej tyre ndaj fqinjit të tij. (Et-Tirmidhi)

Sot do të mbyllen librat për vitin 2021 dhe do të hapet një faqe e re.
Gjithçka që mund të kontribuoj janë disa ide se si të përmirësoj marrëdhënien me Krijuesin tim dhe si të jem një shërbëtor më i mirë për fqinjët e mi dhe planetin që të gjithë ndajmë. Kur ju uroj një 2022 të lumtur, lutem që të mund të kontribuojmë vërtet për ta bërë 2022-shin tuaj një vit të lumtur.

O Zot, Mëshirues dhe Bujar, na udhëzo, na furnizo dhe na mbro në këto kohë të rrezikshme.

Editorial i stafit të foltash