Dhe Zoti ka punë në krijimin e Tij

Një pikturë e piktorit të famshëm amerikan Cy Twombly u shit për 70.5 milionë dollarë
Piktura është gjashtë rreshta shkarravitjesh të bardha rrethore në një tabelë gri!
Kritikët thonë se sekreti i madhështisë së tij është se shikimi i tij të detyron të shprehësh ndjenjat e tua njerëzore dhe kush nuk e ndjen këtë ndjenjë është i pandjeshëm!!

…Nuk ndjeva asgjë… Dhe Zoti ka punë në krijimin e Tij