Zemra, mendja dhe vetvetja janë shumë të rëndësishme për t’u kuptuar.

Zemra, mendja dhe vetvetja janë shumë të rëndësishme për t’u kuptuar.
Zemra është libër, kurse kuptim e vetvetja është vet libri në praktikë i personit.
Libri që thërret në sinqeritet e pendim pas gabimit, në dashuri e respekt ndaj njerëzve, në raporte me veten, familjen e shoqërinë. Është shumë e dëmshme dhe jo njerëzore të lëndohen tjerët, por është shumë morale, edukative dhe njerëzore kur njeriu pendohet dhe heq dorë nga dëmi ndaj tjerëve.