Zoti e do atë që i shërben vendit e paqes, lumturisë së njerëzve dhe prosperitetit.

Kosova jonë e dashur për të cilën u flijuan bijtë dhe bijat e devotshëm të Atdheut, ka nevojë për paqe, siguri dhe qetësi.

Zoti e do atë që i shërben vendit e paqes, lumturisë së njerëzve dhe prosperitetit.

Krimet e vrasjet janë akte që e zemërojnë Krijuesin.
Populli ynë e ka të ardhmen e ndritur vetëm kur jemi unik dhe e ndihmojmë njëri tjetrin.