Zakonisht ka periudha në jetët tona kur e gjejmë veten në anën e errët të jetës.

“Zakonisht ka periudha në jetët tona kur e gjejmë veten në anën e errët të jetës.
Ne humbasim shpresën,dhe na mungon forca për të vazhduar, sepse duket se gjithçka ka humbur.

Një gjë që nuk ndryshon kurrë pas çdo dite me shi është se e nesërmja do të jetë gjithmonë më e ndritshme se kurrë, sepse pas shiut vjen dielli.”

E huazuar