Të tmerruar me aktin kriminal e terrorist që ndodhi sonte në Gllogjan të Deçanit.

Të tmerruar me aktin kriminal e terrorist që ndodhi sonte në Gllogjan të Deçanit.
Portali foltash, shpreh ngushellime te thella familjeve qe humben te dashurit e tyre nga nje sulm kriminal ne Gllogjan te Decanit.
Ftojme organet e rendit qe kryeresit e vrasjes se trefishte te sillen para drejtesise dhe ligjit.