Sigurohuni që jeta ju jep më shumë për t’u fokusuar..

Sigurohuni që jeta ju jep më shumë për t’u fokusuar..

Sepse mos përqendrimi tek jetq formon ndjenjat tuaja, dhe prej tyre formojnë frekuencat dhe energjinë tuaj, që ju tërheq njësoj si ajo.

Të qenit i zënë me diçka që nuk ju sjell dobi ose nuk ju shërben, pengon arritjen e qëllimeve tuaja
Mos u fokusoni në një reklamë të tillë dhe mos u fokusoni në diçka që nuk ju shërben.
Përqendrohuni vetëm në atë që dëshironi

Shkruani një listë të interesave në një copë letër..
Interesat që ndjen se prania e tyre të bën të ndihesh i dashur, i gëzuar dhe mirënjohës.
Përqendrohuni në interesin tuaj..
Fokusi juaj tërheq më shumë..
Edhe nëse është një gjë e thjeshtë që të bën të ndihesh i dashur dhe mirënjohës dhe që të tjerët e shohin si të parëndësishme, ji mirënjohës për të “edhe nëse është një filxhan kafe ose çaj”.

Nëse diçka që ju e shihni aq të thjeshtë si ‘ju sjell vibe të mira’ është e mirë për energjinë tuaj, e mirë për tërheqjen tuaj

Çdo gjë që ju rrit energjinë dhe ndjenjat ju ndihmon të tërhiqni gjithçka që dëshironi, sepse ju rrit ndjenjat