*SHTËPIA E PRINDËRVE*

*SHTËPIA E PRINDËRVE*

Është e vetmja shtëpi, ku mund të shkosh dhjetra herë i paftuar.
E vetmja shtëpi, ku mund të vendosësh çelësin në derë dhe të hysh direkt brenda.
Shtëpia, që ka sy të dashur që ngulin sytë te dera derisa të shohin ty.
Shtëpia, që të kujton ditët pa brenga, stabilitet dhe lumturi gjatë fëmijërisë.
Shtëpia, në të cilën prania dhe shikimi juaj në fytyrat e nënës dhe babait tuaj është bekim për ju dhe biseda juaj me ta është shpërblim.
Shtëpia, që nëse nuk shkon, zemra e pronarëve të saj do të tkurret.
Shtëpia, ku u ndezën dy qirinj për të ndriçuar botën dhe për të mbushur jetën tuaj me lumturi dhe gëzim.
Shtëpia, ku tavolina e dhomës së ngrënies është e pastër për ju dhe nuk ka hipokrizi.
Shtëpia, që nëse është koha për ushqim dhe nuk hani, zemra e pronarëve të saj do të çahet dhe do të zemërohet.
Shtëpia, që të ofron të qeshurën dhe lumturinë.
Oh fëmijë, zbuloni vlerën e këtyre shtëpive para se të jetë tepër vonë.
Me fat janë ata që e kanë ende shtëpinë e prindërve për të shkuar.

marrë nga portali: Familja Dhe Shëndeti