RICHARD GERE : ..I maskuar si lypes dhe i pastrehe ne NjuYork askush nuk me dha rendesi..

RICHARD GERE :
..I maskuar si lypes dhe i pastrehe ne NjuYork askush nuk me dha rendesi..
Ishte nje eksperience qe e perjetova shume ..
Njerezit kalonin ,me hidhnin syte me turp brenda fatkeqesise ime..vetem nje zonje kishte miresine te me ushqeje..
Ishte nje eksperience qe sdo ta harroj kurre ..
..shpesh harrojme se sa te bekuar jemi..harrojme qe e nesermja nuk e dim se cfare na sjell dhe harrojme qe nuk eshte ne doren tone..
..neqoftese mundemi duhet te ndihmojme sa me shume njerez ne nevoje dhe ta bejme me gjithe zemer..
Kur mbarova vendosa te ece dhe te jap 100 $ ne cdo lypes apo te pastrehe qe gjeja para meje..
..qanin dhe me falenderonin shume..u ndjeva ndryshe
Sic e tha dhe Mahatma Gandhi..:
“” BEHU NDRYSHIMI QE DO , QE TA SHOHESH BOTEN SI ESHTE “”

| Richard Gere |