Po mendojnë se dinë shumë kurse s’kanë lexuar asnjë libër

Po mendojnë se dinë shumë kurse s’kanë lexuar asnjë libër

Disa prej nesh po zhyten në injorancë, duke menduar se i dimë të gjitha. Të tjerët, e njohin jetën sipërfaqësisht dhe e rrethojnë veten me njerëz si ata, kështu që nuk do ta dinë kurrë ndryshimin.
Gatishmëria për të mësuar është një zgjedhje që bëjmë nëse kuptojmë se duhet të hapim mendjen për të ditur më shumë.

Some of us are basking in ignorance, thinking that we know it all. Others, know life superficially and surround themselves with people like them, so they will never know the difference.
Willingness to learn is a choice we make if we realize we need to open our minds to know more.